CEV satellite Antalya

Första internationella tävlingen ihop och första matchen ledde till vinst mot Österrike i kvalturneringen. Detta innebär att vi är vidare till huvudturneringen imorgon. Vi började väldigt starkt i första set och utnyttjade vinden väldigt bra. 21-12 till oss. Andra set fick vi inte lika bra press i serv och de spelade bättre. De vann med 21-16. Tredje set såg man fokus i våra ögon och vi pressade på i alla moment. Bra servar och bra grundspel och aggressivare anfall. Vi vann stort 15-7.Riktigt kul att börja tävla såhär tidigt på säsongen. Vanligtvis börjar det i slutet av maj. Vår första tävling tillsammans och imorgon ska det bli riktigt kul att spela. Det är ett starkt startfält med massa OS-deltagare. Väldigt nyttigt och vi ska bara ge allt vi har!

BildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s