25:a i Turkiet

Idag har vi spelat två matcher och tyvärr förlust i bägge. Vi mötte Sui första matchen. Det var många väldigt bra bollar, men vi hade lite för dålig press i serv. Vi tar med oss vår fina bagger.

Andra matchen gick mot Lucy och Zara från Storbritannien. Det blåste väldigt mycket och det utnyttjade vi väldigt bra. En jämn match och så nära att vi tog den. Första set förlorade vi med 18-21. Andra låg vi under med 3-7, som vi lyckades vända till 15-15. Vi avslutade stabilt och vann med 21-17. Tredje set hade vi lite otur med att få börja på medvind sidan. Detta var väldigt avgörande, då de fick en 5-0 ledning. Sedan höll vi sideouten väldigt bra men tappade i slutet. Förlust i tredje.

Vi är otroligt nöjda med att ha kvalat in och göra bra ifrån oss mot så bra lag. En i varje lag vi mötte hade spelat OS i London.

Vår första tävling ihop och så underbart att det bara är början av april. Vi tar med oss väldigt mycket att träna på därhemma och har fått svar på vilken taktik som funkar.

Vill tacka för allt support ni är grymma!

Vi stannar till lördag och ska passa på att träna mot dessa topplag. En perfekt uppladdning inför säsongen!BildBildBildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s