Premiärvinst i Gärdet

Igår spelade jag och Camilla vår första tävling ihop i Sverige. För första gången arrangerades det en challengertävling i Gärdet. Det centralaste stoppet i Stockholm. Riktigt kul och bra arrangemang av Stiffe och Sthlm BVC.

Vi började väldigt stabilt i gruppspelet och vann båda matcherna komfortabelt. Kvartsfinal spelade vi mot Sara och Angelica. Tjejerna slet väldigt bra i försvar, men även där drog vi längsta stråt och vann med 21-13, 21-17.

I semifinal mötte vi ett nykomponerat lag; Jenny och Hiske. Det var nog dagens välspelade match från vår sida. Det var riktigt många bra försvar och anfall från båda sidorna. Vi lyckades gräva upp flest bollar och hålla sideouten vi vann med 21-17, 21-19.

Därmed var vi i final mot Umeå tjejernaFanny och Viktoria. Det märktes på båda lagen att vi hade spelat några matcher tidigare. Det var inte riktigt samma finlir vi har haft som i tidigare matcher. Det började med många servmissar från båda lagen och sedan kom vi igång efter tekniska timeout med fina block av Camilla. Vi vann matchen till slut med 21-15, 21-19. Därmed vår första vinst ihop i Sverige och riktigt kul att inte förlora ett enda set. Vi fick till en del saker som vi fokuserat mycket på i Portugal. Vi ska fortsätta kämpa för att få till anfallen ännu bättre!

Riktigt kul dag, grymt bra slit bästa Camilla!! Tack för fantastiska priser Sthlm Bvc, bla får vi bjuda med 25 personer var till Spa och relax på Ballbreaker!

bild 4 (1)bild 3 (2)bild 1 (3)

941747_453766338046478_1748423206_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s