Matchträning inför Oslo

Idag spelade jag och Camilla en challenger i Stockholm. Väldigt trötta tjejer har precis tryckt i oss en välförtjänt Pad Thai. Vi vann turneringen efter final mot systrarna Thurin. Semifinal gick mot Sara och Angelica. Vi hade inte den bästa uppladdningen, då jag var på en kompis bröllop igår och Camilla på kräftskiva. Men trots 3 h sömn, så lyckas vi hålla imponerande bra spel och det märktes av i sista matchen att två trötta tjejer behövde sova. Finalen spelades klart vid 18.30!!

På herrsidan vann Johan/Mattias mot Jonas Liberg/Henke Andersson

På onsdag åker vi till Oslo för spel på skandinaviska touren NEVZA. Det är en ny tour och första tourstoppet för i år. Förhoppningsvis så blir det svenska stoppet av i gbg i början av oktober! Riktigt bra initiativ och vi åker mer än gärna för att stötta och visa hur efterlängtat detta är! Planen är att det ska vara ett skandinaviskt mästerskap i början av nästa år. Ser fram emot utvecklingen!

blogger-image--1724732885

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s