In GBG

Klockan ringde tidigt imorse, men jag sov under hela tågresan till gbg! Checkade in på fantastiskaGrand Hotel Opera. Hotellet är super centralt och andas lyx, vilket vi älskar 🙂 Snälla som de är fick jag äta lyxig hotelfrukost och sedan åkte jag till beachcenter och tränade med Anne-lie Rinisland.

Saknat Anne-lie! Så kul att ses igen och det gick jättebra på träningen, vilket kändes bra. Nu är jag tillbaka på hotellet äter sushi och vilar inför andra passet som jag ska köra med Camilla och massa fler. Anmälda lag kan ni se här. Ska bli väldigt spännande att mäta sig mot lagen inomhus. Väldigt kul att träffa alla beachvänner igen! Tekniskt möte imorgon kl 10.00. Då får vi reda på vilka vi möter. Matcherna sätter igång 13.00 imorgon. Det blir antagligen gruppspel och finaler spelas på söndag. Hoppas vi ses i Beach Center!!
471024_333138306732041_210805188_o blogger-image--271054510 blogger-image-1850984232

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s