Kvartsfinal!

Då är turneringen igång! Vi spelade första matchen mot Åsa Eriksson/Åsa Lundqvist. Det var inte alls ringrostigt utan vi hittade vår roll i spelet direkt och vann med 2-0 (21-14, 21-14). Andra matchen spelade vi mot norskorna Hjortland/Sannarnes. Vinst även denna match 2-0 (21-18, 21-15). Iom att vi vann två raka matcher, så kvalificerar vi oss till kvaartsfinal. Men det är dubbeleliminering vilket innebär att vi har råd att förlora en match innan vi åker ut.

Så fantastiskt kul att tävla igen. Inser hur mycket jag älskar att spela match och speciellt med Camilla! Imorgon blir det Finalrepris från NEVZA i Oslo! Vi möter Karin/Nina 14.00 på centercourt. Det innebär att ni därhemma kan titta på matchen via volleykanalen. Det kostar 49:- för att titta hela dagen.

Hoppas vi ses i hallen annars hoppas jag att ni håller tummarna framför datorn!

Resultat hittar ni här
Damer
Herrar

blogger-image-1398691627

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s