Tennistalang!

Ne man var ju inte bäst i tennis precis. Jag och Camilla fick äran och bjöds in till en tennisturnering med Spånga tennisklubb. Joachim ”Pim-Pim” Johansson höll i turneringen och vi skötte uppvärmningen, då vi lärde alla spela beachvolley. Vi spelade 5 manna och fick till riktigt bra spel.

Sen kommer vi till tennisen….det var ju första gången någonsin och det märktes.  Anette Norberg (curling) var vår grymma hejarklack (men skrattade även åt oss).  Pim-Pim tyckte att den bästa skulle spela med de sämsta, tur för oss. Så jag och Camilla fick vinna ett tiebreak var med honom. Sen fick killarna spela riktigt bra tennis utan oss.
Men vi fick givetvis testa att ta emot en serv av Pim-Pim……han har servat 240km/h och lyckats få till ca 50 serveras på en match. Alltså haft en av världens bästa servar. Vi skadade oss inte för vi såg knappt bollen. Vi var inte i närheten av att ta den
Tack för en sjukt rolig kväll Arne och gänget! Nu ska vi träna upp tennisserven till nästa gång!
Anette och Pim-Pim ni är varmt välkomna till beachhallen i Södertälje och vi hoppas på att få serva ut er i vår sport istället.
Sjukt frustrerande att vara så dålig i en sport!! Jag måste verkligen träna. I filmklippen kan ni se hur jag inför partner pepp och psykning till tennisen, killarna hade aldrig sett nått liknande. Bjuder på den

blogger-image--836615006 blogger-image--1672248333 blogger-image--1875907813 blogger-image--2058224299

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s