Blodsmak

Igår var jag och Camilla på Elitkliniken. Vi skulle köra vårt nya gymschema med Patric. Han är ju inte känd för att vara snäll och det fick vi svar på än en gång! Vi ska börja med en ny period på gymet och körde vårt första pass igår. Både jag och Camilla hade blodsmak i munnen efter 25 minuter. Vi körde Bjarnes på cykel först och sedan blev det cirkelträning med fokus på intervaller, axlar och ben.

Jag som brukar vara ganska pratglad, pratade inte så mycket efter passet. Var nära att spy och hur kan man tycka om den känslan? Ska bli riktigt kul att se fortsättningen på detta och förhoppningsvis är vi starkare och snabbare till jul!

59975_414096215333073_1018610558_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s