CEV Master Baden, Österrike

Nu är vi hemma i Sverige igen efter en kall tripp i Österrike. Givetvis bjöd Baden på regn och vind. Tävlingen spelas bredvid ett ”strandbad” med massa pooler och jacuzzi med mineralvatten. Jag har spelat denna tävling de senaste 3 åren och inte badat en enda gång! Inget bad i Baden alltså!

Till matchen…Eftersom att detta är en master (nivån över satellite), så är det mer prispengar, vilket leder till fler topplag i Europa. Vi var med i kvalturneringen och skulle behöva vinna två matcher för att få spela huvudturneringen (maindraw). Det var tyvärr lite strul innan matchdagen. Efter tekniskt möte fick vi reda på att vi skulle möta ett slovakiskt lag. Precis innan vi skulle lägga oss, så fick vi reda på att datorsystemet hade gjort fel och vi skulle därmed möta Spanien.

Det blev förlust med 2-0 mot Ribera-Fernández Navarro. Vi är inte riktigt nöjda med den matchen. Men bara att kämpa vidare. Nu har vi två dagar hemma då vi ska träna och nöta innan vi drar iväg igen.

Nästa stopp är Kolding i Danmark. Vi ska spela ännu en nordeuropeisk turnering (NEVZA). Det ska bli fantastiskt kul att träffa våra danska vänner och även våra svenska vänner som vi inte träffat på ett tag. Sedan är det Tadvas första visit i Danmark!

 

Wohoo nu kör vi!!

383447_475875615821799_1888243146_n

Förra året var det 9 grader och spöregn konstant

10336635_452494818227603_1988541435871669762_n

Vi förs och frös, så till i år hade vi med oss vartenda Casall-plagg vi ägde

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s