Vinst i Helsingborg!

I lördags spelade vi kvartsfinal nr 1 mot Tora och fia. Det var en svängig match, flrsta vann de stort och tvärtom i andra. Eftersom att vi tränar ihop så har man koll på varandra och behöver tänka till lite extra. Tredje set var jämn tills till en början, men Tora och fia spelade väldigt stabilt och hade få misstag vilket ledde till vinst för de 15-12.

Detta betydde att vi skulle få en andra chans och spela kvartsfinal på förlorar sidan. Vi  mötte Anniken och Malin Linde. Vi fick verkligen till sideout och bra servar och vann med 21-14, 21-14.

Semifinal stod på schemat kl 11.00 på söndagen. Matchen var en repris från förra helgens final i Umeå. V mötte Sigge och Anna. Sommarstaden levererade fint väder och folk hade börjat hitta sin plats  på läktaren. Vi höll i vårt spel från lördagen och hittade vindspelet mer och mer. Jämn första, men vi hade en liten ledning som vi höll till 22-20. I andra set fick vi väldigt bra press i serv och vann med 21-9. Finaaaaal igen!!

I finalen väntade Tora och fia igen. Vi ville ha revansch och det visade vi i första set. Vi minskade på egna misstag och pressade serv så vi fick fördel i transition. Andra set var dock jämnt. Vi hade setet till en början men sedan började Tora och fia pressa oss i serv och hade upp många försvarsbollar som de utnyttjade väl. Setbollar, matchbollar fram och tillbaka. Publikvänligt och mycket bra slit från båda sidor. Vi lyckades vara starkast och vann efter många bra bollar (21-15, 25-23).

Andra vinsten på raken och vi försvarade vårt guld från Helsingborg 2013! Fanatstiskt kul, vi älskar att vinna och jag tror nog aldrig att man tröttnar på känslan att vinna!

Tack till alla som hejade på plats och för alla hälsningar, det värmer!

Nu tar vi ledigt en helg! Första lediga helgen sedan april, så ni förstår hur härligt det kommer att vara 🙂

Tack till Filip Mulder för fina foton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s