Svenska Tourmästare 2014!!!

Vilket avslut på den svenska touren! Efter lite upp och ned spel, så avslutade vi med toppspel under gårdagen. Vi är så stolta över att vi hittade tillbaka till vårt samspel, agressivitet, bollkänsla och kämparglöd. Igår visade vi en hög nivå och det är såhär vi vill spela varje match! Vi har tränat hårt i år och nu är vi sugna på att bli ännu starkare och smidigare i sanden.
I lördags mötte vi Tora och Fia och förlorade med 2-0. De pressade oss i serv och Tora var stor i block samtidigt som fia fick upp mycket i försvar. Vi var väldigt missnöjda men avslutade dagen med mycket bättre sideout och smarta anfall mot systrarna Thurin.
Förlusten mot Fia och Tora innebar att de tog över vår seedning och vi fick deras. Vilket betydde att vi skulle möta Karin/Nina i semifinal. Vi förlorade SM-finalen mot de i Falkenberg senast och var revanschsugna. Vi inledde riktigt bra med bra servar och bra anfall. 12-3 till oss. De kom ikapp till 15-15 men där la vi in nästa ryck och vann första set med 21-18. andra set inledde vi inte lika starkt, men höll ledning till 12-9. sedan blev vi lite för mesiga och gjorde lite för mycket egna misstag. De ledde 18-16, men vi visade att vi kan vända och lyckades vinna andra raka med 22-20!!

Vi spelade fantastiskt bra och är så glada att vi kunde hålla fokus genom hela matchen och styra den med vårt spel.

Det var många som var osäkra på om vi kunde ladda om till finalen och det visade vi att vi kunde!

Vi hade en bra känsla innan matchen hade satt igång och kände att vi verkligen klarade en match till, en SISTA match till!! Vi inledde aven denna match med stark start och höll vår fina sideout och hade upp många bra försvarsbollar. Vi vann första komfortabelt med 21-13. Andra set kom fia och Tora in med lite tuffare servar och vi blev lite pressade från nät. Kommer inte riktigt ihåg slutet av setet, men vi anföll skarpt och valde smarta utvägar och lyckades vinna med 2-0 även denna match!!!!

Känslora svämmar över och vi är så fantastiskt glada. Det märktes kanske om ni tittade på livestreamen 😉

Vi hinner inte fira vårt fina Guld för imorgon åker vi till Polen för en worldtour GS. Vi får fira våra 3 guld och 2 silver när vi kommer hem igen!

 

Tusen tusen tack till alla som hejat live, kommenterat på instagram och facebook! Vi blir tårögda över era fina ord!

Megastora tack till vårt fantastiska team! Vi är så glada över att få jobba med proffs som hjälper och stöttar vår satsning! Tack Helenius Ingengörsbyrå, Lemeo, Sonora Revision, Casall, GoProswe, Hälsostyrkan, Nordic Wellness, Colmar Active och vår fantastiska klubb Södertelge VBK!!!

image

 

20140818-073655.jpg

20140818-073704.jpg

20140818-073711.jpg

20140818-073720.jpg

20140818-073729.jpg

20140818-073824.jpg

20140818-073744.jpg

20140818-073800.jpg

En tanke på “Svenska Tourmästare 2014!!!

  1. Ping: Årskrönika 2014 | BeachTeam Tadva & Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s