4:a i nevza

Igår vann vi mot danskorna med klara siffror. Därefter blev det en lååång väntan till nästa match. Hela 8 h senare fick vi spela mot Sigrid och Lisa. Denna match blev mycket jämnare. Vi spelade upp oss och vann med 2-1 (15-21, 21-11, 15-10)

Vidare till kvartsfinal 1. Motståndet var förstarankade finskorna taru och riika. Vi spelade matchen kl 8 idag och man kan lugnt säga att vi inte ska spela en morgonmatch igen utan att ha druckit kaffe!! Det var ingen bra match från vår sida. Kvartsfinal 2 mötte vi norska Cindy och Janne kl 10.30. Vi spelade mycket mycket bättre och vi kände igen vårt spel. Vi vann med 2-0 (21-15, 21-16). Vidare till semifinal. Vi fick 40
Min efter vår senaste match. 12.20 mötte vi Karin och Nina från Sverige. Vi spelade väldigt bra i första set och mindre bra i andra. De vann med 2-0.
Tight spelschema och 1 h senare skulle vi spela bronsmatchen mot Sofia och Tora från Sverige. Under denna timme skulle vi hinna äta lunch och smälta maten. Värma upp inför matchen. Det gick lite sådär. Det gick inte. Då alla matchen på olika banor gick olika snabbt så blev spelschemat olika för alla. Vi hann inte få den vilan vi behövde för att samla på krafterna och ladda om för den viktigaste på hela turneringen. Vi var inte med i huvudet eller i kroppen. Vi var nära på att lämna WO men vi valde att spela vidare matchen. Vi är väldigt glada att vi inte skadat oss och tar med oss en 4:e plats till nästa turnering. 7 matcher på tre dagar varav 4 matcher på finaldagen. Kroppen är trött 🙂

Inte mycket vila. Imorgon bitti åker vi till Thailand för spel på World Tour challenger!!! Ska bli så kul! Vi är inne i huvudturneringen och börjar spela på torsdag. Mer om det när vi kommer fram!

Tack till alla hejarop och fina kommentarer 😘

IMG_3374-0.JPG

IMG_3372-0.JPG

IMG_3373-0.JPG

IMG_3371-0.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s