Maria Åkerberg

Äntligen har jag hittat det jag letat efter! Maria Åkerberg. I sommar har vi testat en del produkter och vår hud har tackat oss för det. Men jag visste att det riktiga testet skulle vara nu under vintern. Min hy klarar sig hyfsat bra under vår/sommar. När den kyliga vintern smyger sig på så börjar jag direkt flagna, rodna runt ögon, kinder och få svullna ögonlock.

Förra vintern gick jag in till Åhléns City och frågade varenda hudvårdsmärke om de kunde hjälpa mig. Det var ingen som kunde rekommendera någon produkt till mig. Så jag fick åka till apoteket och leka hudterapeut.

Jag såg ut såhär i månader!!!

10834100_10152541554386169_1509051267_n

Sedan i maj så har jag endast använt Maria Åkerbergs produkter och jag har inte haft ett spår av bilden ovan! Det är så många bra produkter och nu till vintern har jag börja använda Royal facial oil Neroli, DEN ÄR GRYM!

Min dagliga rutin för ansiktet:

1. Sprejar på Neroli Freshner över hela ansiktet

2. Smörjer hela ansiktet med två droppar av Royal Facial Oil Neroli, växlar även med Serum Moist när jag inte är supertorr

3. Face Lotion Bergamot Patchouli (ej runt ögon)

4. Dutta lite Eye Cream runt ögonen. Innan jag lägger mig använder jag även Eye Balm ibland

må

 

Denna necessär förföljer mig under hela dagen; efter gymet, beachpasset, morgon och kväll.

Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke. Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Kika in på deras facebooksida, mycket bra fakta om huden!

Ett tips är att tänka på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla produkter samtidigt. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och innan du ser en tydlig förbättring. Jag rekommenderar Maria Åkerberg starkt. Är ett riktigt fan!

Återförsäljare till Maria Åkerberg

Har fler favoriter som jag kommer att tipsa om framöver 🙂

 

IMG_3067.JPG

 

9 tankar om “Maria Åkerberg

 1. jag har periodvis haft liknande problem , testat marknadens alla märken för känslig hy – Maria Åkerberg ‘s produkter är de enda som fungerar o de släpper jag aldrig – mina produkter är : serum C – nattcreme o Facebalm rose ( som är lite fetare o perfekt nu på vintern) – lipbalm – tvättcreme olive – så fort jag fuskar blir det sämre igen .

  • Kul att det funkar för dig med! Jag brukar få det vid olika tillfällen på året, men värst runt vintern. Mitt trick är också att ALDRIG fuska. Jag ser till att alltid ha någon kräm i väskan om jag skulle börja flagna lite så fuktbombar jag området 🙂 Ska testa de facebalm, låter perfekt!

 2. Du vet inte vad de va du hade? Jag har samma utslag runt ögonen och några på armarna men trodde att de hörde till vinter eksemet mitt.

  • Varje gång jag åkt till en hudläkare, så har det alltid läkt (så långa väntetider). Så jag vet fortfarande inte vad det är. Jag har bara fått utslagen på ansiktet. Det brukar alltid börja flagna lite först. Sedan blir det rött och irriterat. Ibland har det tom flagnat bort så jag fått vita pigmentfläckar efter. Nu ser jag till att aldrig slarva med ansiktskrämerna och har alltid Maria Åkerberg Eye Balm i väskan.

 3. Hej! Låter lovande, ska testa direkt! Har atopiskt eksem i ansiktet och tänker att det är samma du har (är ingen läkare dock men det låter som samma :)), mitt blir också värre när det blir kallare ute och om jag stressar.

  Tack för tipset och ska testa direkt!

  Mary

  • Tack, äntligen vet jag vad det är! Det har verkligen funkat för mig. Men jag är supernoga med att fukta ansiktet i vinter. Hoppas det funkar för dig med

 4. Ping: Maria Åkerberg favoriter | BeachTeam Tadva & Camilla

 5. Ping: Ansiktet i fokus | BeachTeam Tadva & Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s