Maria Åkerberg favoriter

Förra veckan var det ännu en person som kom fram och tackade för att jag introducerat henne till att använda Maria Åkerbergs produkter, så nu tänkte jag skriva några inlägg om mina favoriter!

Här kan ni läsa mitt inlägg där jag berättade om mina problem jag haft med hyn. Eksemen har hållit sig borta sedan jag började med Maria Åkerberg för ca 1 år sedan.

Så har du också yrat runt och testat allt möjligt för att få bra hy och lyster, men inte hittat dina produkter? Då MÅSTE du testa Maria Åkerberg! Det finns jättebra små kit som man kan börja med om du vill testa. Sedan kommer du vara fast 🙂

Skincity har de flesta produkterna om du vill kika online. Om du vill ha en återförsäljare i Sthlm så har Life Stockholm i PUB-huset mycket. Fler återförsäljare

Idag tänkte jag börja med kroppen 🙂

mååå

Min absoluta toppfavorit är SHOWER AND BATH OIL!! Det har varit min räddare när jag tränar som mest och inte hinner smörja in kroppen. Speciellt när vi tränar flera gånger om dagen, då orkar man inte smörja in kroppen med lotion om och om igen. Det är en badolja som delvis löser sig i vatten. Lecitinet kommer från sojabönoljan och tillför fukt, fett och ger huden extra motsåndskraft. Den lilla burken på bilden får följa med till varje träning. Denna är superbra och läcker inte! Köpt på Åhlens City Muji.

ROYAL BODY OIL är fantastisk den med. Den använder jag på hela kroppen. Mest när jag utsätts för mkt sol eller kyla. När huden är torr helt enkelt och behöver extra fukt. 100% naturliga ingredienser 🙂

SHEA BALM OIL…..the savior! Denna älsklingen grejar allt. Jag kan inte springa utan den på läpparna när det är kyligt ute. Den motverkar torr hy. Till vuxna och barn. En tjockare salva. Jag brukar smörja in torra partier i ansiktet eller kroppen över natten. Huvudingrediensen är Sheasmör.

PROTECTING OIL OUTDOOR, en skön olja som jag brukar ha under solkräm i ansiktet och kroppen. Perfekt att ha med när man tränar utomhus i sol, vind och kyla.

BODY BALM ENERGY doftar fantastiskt av citrongräs, rosmarin och lavendel!! När kroppen behöver extra fukt, så använder jag denna eller Royal body oil. När en lotion inte räcker till helt enkelt. Väldigt dryg.

DARK CHOCOLATE SCRUB….är man en chokladälskare så är man 🙂 Havssalt, kakaosmör och kakao – ja ätbar! En härlig skrubb som får badrummet att dofta som ett Spa (eller chokladfabrik).

 

Många många favoriter 🙂 , nästa gång skriver jag mer om ansiktsprodukter.

/Tadva

En tanke på “Maria Åkerberg favoriter

  1. Ping: Ansiktet i fokus | BeachTeam Tadva & Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s