Time flies

Mer än en vecka har passerat. Tiden räcker inte till. Mina förväntningar för denna vackra stad har verkligen uppfyllts, trots att de var skyhöga. Vädret, stränderna, kokosnötterna, träningarna, människorna och musiken, love it!

Vi tränar på för fullt varje dag utom på söndagar, då vi har vilodag och turistar. Då det är lite oroligt i Rio, så tränar vi på ett sportcenter. Vissa dagar åker vi till stranden och tränar, vilket är helt magiskt. Har nog aldrig tränat på en vackrare strand än Ipanema.

Trots att vi är i en stad med 12 miljoner invånare, så lyckades vi två gånger stöta på svenska bekanta utan att vi hade bestämt tid. Fler märkliga sammanträffanden har skett och vi tror att det är nått magiskt med denna stad. Vi vet inte vad det är, men vi gillar det!!

Nu ska två trötta gringos sova gott och träna hårt imorn.

                   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s