En vinst och en förlust i Florida

Åh, förlust mot Schweiz igen tyvärr trots att vi spelar riktigt bra stora delar av matchen i den tryckande värmen. Det är ett bra lag vi möter o vi tar med oss massor. För första gången hade vi vår ”egna” coach med oss under tävlingen och det var grymt. Victor som vi tränat med både i Florida o Brasilien under våren bor här i St Pete och har hjälpt oss massor de här dagarna!

Vi är glada att vi åkte hit trots att det är en riktigt tuff turnering. Kul att motivationen är tillbaka o det känns bra att spela. Det är såklart surt att vi inte blev uttagna att åka till European Games när ändå alla topplag i Europa valt att åka hit till Florida istället. Tråkigt också att Sverige hade två platser i tävlingen men att inget lag kunde delta i de första Europeiska Spelen.

Nu laddar vi om och ska träna bra här borta inför nästa tävling som blir i Finland i början på juli.

Tack för allt pepp!!

st

rr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s