25:a på Europeiska mästerskapen

Då var EM-resan slut för vår del. Självklart är vi besvikna över att vi inte tog chansen med den lottningen vi fick. Målet var att ta sig vidare ur gruppen, men spelet var tyvärr lite för svajigt. Men vi är stolta över att få vara en del av detta fantastiska arrangemang. Nästa år ska vi se till att komma in med marginal, så vi kan få en bra förberedelse inför detta stora mästerskap. Åter igen – TUSEN TACK för allt stöd och pepp, vi är så glada att ni vill va med och följa vår resa. Tack också till Svensk volleyboll för stödet denna turnering!!

   
               

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s