2:a i Jönköping

Det blev silver i Jönköping för oss. Tack JBC för ett fint arrangemang och fantastisk väderprognos. Hellre värmeslag än regn, alltid!

Vi reste till Biel i Schweiz i tisdags och kvalade på onsdagen på Cev master (högsta Europatouren). Tyvärr åkte vi ut mot Ukraina med 0-2. Då blev det flyg hem torsdag morgon. Hem och packa om. Bilen åkte några timmar efter på torsdagen mot Jönköping.

Vi spelade på fredagen mot Sofia och Maria. De började starkt och fortsatte så, medan vår sideout inte var den bästa. Vi förlorade med klara 0-2. Därmed fick vi spela på lördag morgon mot Jenny och Klara. Vi plockade fram vårt spel och spelade upp oss efter fredagens match. Vi vann med 2-0. Därmed skulle vi möta det holländska Wild-cardet. 

Har kan man säga att vi plockade fram det bästa hos oss. Glädje, energi, power och extra allt. Vi spelade riktigt br och vann med 2-0. Därmed var vi i semifinal!!!

Den gick på söndag mot Fia och Mia. Det blev revansch för oss. Vi började inte så bra med underläge 2-8, 4-10 som vi tog till 9-12. Därefter spelade vi bättre och bättre och tog komando. Vi lyckades vända till 21-19. Andra set spelade vi br från start och vann med 21-14. 

Finaaaaal!

Vi mötte Karin och Anne-lie i ett hett Jönköping. De började väldigt starkt och vi slet i sideout och försvar. Många bra bollrallyn, men tyvärr för många enkla utvägar och egna misstag. De spelade väldigt bra och vann med övertygande 2-0.

Vi är så nöjda över en bra kvartsfinal och semifinal. Nu bär det av mot tourfinal i Umeå! Vi ska göra allt vi kan för att försvara vårt Tourfinalguld från 2014!!! Hoppas vi ses där!

Tusen tack till Hotel Savoy för en fantastisk vistelse. Sjukt trevlig personal och service. Skönare hotellpersonal finns inte! Hantlar på hotellrummet och bästa hotellfrukosten! Rekommenderas starkt 🙂

   
                                                         

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s