3a Nevza Göteborg 

Det blev många tuffa matcher i Göteborg. Vi spelade årets sista nordiska turnering och avslutade på en 3:e plats. Vi är nöjda med placeringen, men ville spela lite bättre i semifinalen än det vi fick till mot Annelie och Karin. Dock tar vi med oss vinsten mot de i ”gruppspelet” och den sköna känslan som vi fått tillbaka. 

Nu blir det efterlängtad försäsong! Träning träning träning står på schemat framöver 🙂

Tusen tack till Profil hotels Opera! Tack för att ni har så fantastiskt sköna sängar och grym frukost. Om ni vill bo på hotell i Göteborg så finns det inget mer centralt boende. Och sängarna…-tar en hög top3 placering bland alla hotell vi bott på!

   
    
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s