Träningshelg i umeå

Tack för inbjudan till träningslägret @iksubeachvolley!! Fick lite julstämning med lite snö i Umeå. Grymt kul träningar men sjukt märkligt att resa solo utan dig Camilla 😱 USA, Göteborg, Oslo, Rio, Baden, Göteborg, Stavanger, USA, Göteborg, Danmark, Örebro, Klagenfurt, Schweiz, Jönköping, Umeå, Polen, Oslo, Antalya och Göteborg var årets resor 🏐 Nu är det slut med resandet för i år. Nu siktar jag på att baka julgodis och springa intervaller 🍬☃
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s