Besök hos Maria Åkerberg

Vilken superfredag! Vi har varit i Frillesås, utanför Kungsbacka, och hälsat på vår fantastiska samarbetespartner@mariaakerbergdeepskinorganics . Kickstaratade morgonen med deras dagliga 7-minute workout för personalen, sedan guidning i fabriken och fått höra deras grymma varumärkesresa. Tack Maria och Mikael, vilket otroligt jobb ni gjort för ekologisk hudvård de senaste 20 åren. Vi är mäkta stolta att få samarbeta med er! Maria vilken power-woman du är. Du inspirerar oss att våga drömma stort! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s