SM-silver 

SM-SILVER!!! Trist och tungt att förlora finalen förstås. Men trots storm, spöregn och sand i ögonen så lyckades vi ta oss ända till final! Tusen tack alla ni som hejat på plats och hemma i sofforna, ni är ju bara bäst!!! Tack till våra underbara sponsorer; Helenius ingenjörsbyrå, Sonora revision, Lemeo, Hälsostyrkan, Casall, Nordic Wellness Odenplan, Maria Åkerberg, Pure Sport Nutrition, Leech. Tack till vår klubb Södertelge Volleybollklubb ❤️❤️❤️
Foto: Falkenbergbild.se

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s